lørdag 14. mars 2009

Tilbake på vårt kjære Phi Phi

Den siste tida på Raya ble tilbrakt på bassengkanten, i bassenget, i hengekøya eller ute i det krystallklare havet. Snorkling var helt supert her. Store fiskestimer svømte rundt på alle kanter, noen fulgte til og med etter oss. Ingeborg fikk til og med se en havskillpadde, utrolig stilig!

Etter tre rolige netter på Raya, tok vi speedbåt tilbake til Phuket ute på ettermiddagen den 7. Mars. Ferje til Phi Phi gikk ikke før neste morgen, så vår snille båtsjåfør kjørte oss inn i Phuket town der han fiksa grei overnatting pluss minibuss og ferje for oss neste morgen. Var deilig å komme tilbake til billigere mat, for Raya var ikke akkurat billig! Fikk oss litt grei gatemat i Phuket Town og en times deilig thaimassasje før vi tok en tidlig kveld.

Her på Phi Phi har vi møtt igjen mange av våre gamle venner og det var veldig koselig. Ellers har vi på dagen ligget en del på stranda og bada, og på kvelden spist gode middager og slappet av på strandbarer med venner. Vi har også vært en tur på View Point der man har en fin utsikt over hele Phi Phi, og vi så solnedgangen.

Bare fem dager til vi kommer hjem nå. Er utrolig rart synes vi, tida her har gått altfor fort.. Sees snart. Bangkok neste!

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Blir godt å få dere hjem da!!! Nyt de siste dagene for her hjemme er det snø til pipa!
  Klem. Dad.

  SvarSlett
 2. Fantastiske bilder og jeg skjønner nok en gang hvorfor vi var i Thailand i februar ifjor!
  I dag er det rene vårværet i Oslo! Sol, det drypper fra takene, bart i veien og i Marka er det både skiløpere og syklister. Rene påskestemningen!
  God tur hjem - vi snakkes :-)

  SvarSlett
 3. Hallo! Da gjelder det å nyte de siste dagene i Thailand ja. Bra at dere har funnet deres paradisøy. Her sildrer og renner det fra takene - så det går raskt mot vår når dere kommer hjem. Blir kos å se dere! God tur hjem. Klem.

  SvarSlett
 4. Ja det blir deilig å få dere hjem, selv om vi forstår at det er med blanda følelser dere drar derfra. Vi gleder oss til å hente deg på Gardermoen Kristian! God tur hjem begge to! Klem

  SvarSlett