mandag 29. desember 2008

Kommer vi videre til Hong Kong?

Koselig at folk folger med paa bloggen =) Naa er det paa tide aa dra fra Beijing, saa vi er paa nettet for aa finne flybillett til Hong Kong siden det ble noen misforstaaelser med togreisa. Er kanskje like greit. 24 timer paa tog er en del!

I gaar hadde vi en fin tur sammen med tre amerikanere til Sommerpalasset, Den forbudte by og Himmelpalasset pluss et par andre steder.. Kjempefin tur, Beijing hadde for en gangs skyld sol fra skyfri himmel, men vinden var kald som vanlig! Saa ble vi med amerikanerne til et marked full av faketing og spiste paa KFC.

Vi faar prove aa stikke til flyplassen naa for aa prove aa finne flybilletter.. Det gikk visst ikke aa bestille paa nettet akkurat naa.

7 kommentarer:

  1. Dumt at det ikke gikk med toget, men dere når nok et fly. Spennende for dere å oppleve Hong Kong med alt det folkelivet som er der en nyttårsaften. God fornøyelse!

    SvarSlett
  2. Det ordner seg nok med fly. Tenker det var flott å se palassene og den forbudte by. Blir moro å se bilder når dere kommer hjem. Ha det fint i Hong Kong! Godt nytt år!

    SvarSlett
  3. Dere har vel kanskje allerede begynt å venne der til "WC" på kinesisk, og dere har vel kanskje allerede fått med dere at det er lurt å alltid ha med seg eget toalettpapir, for papir finnes skjelden eller aldri på offentlige "toaletter". Godt nyttår!

    SvarSlett
  4. Hei dere! Dere er vel nå i Hong Kong på den siste dagen i året. Håper flyturen gikk fint!? Alt er bra med oss her hjemme på Haugestad. Vi skal snart feire nyttår,og det er VELDIG rart å ha deg, Ingeborg; så langt borte på denne dagen/kvelden. Vi tenker på dere og sender ønsker om et Godt Nytt År med mange spennende opplevelser. Skal hilse fra Guttorm og Fredrik. Varme klemmer fra Inger Johanne og far.

    SvarSlett
  5. Takk for koselige kommentarer =)Vi har med dopapir hvor vi enn gaar naa ja, selv om vi ikke har opplevd de altfor ille doforholdene enda. Har heldigvis ikke hatt noen staadoer paa hotella vi har bodd paa enda..

    Til Knut! Gaa inn paa denne linken og bestill 2 billetter til Hanoi fra Hong Kong den 3. jan. Det skal bli ca 5000 kr. Ogsaa hadde det veart fint om du sendte bookingnr paa mld til meg. Tusen takk =) Ha et godt nytt aar, og hils tilbake!
    http://www.finn.no/finn/travel/air/result?sid=4cbaHMG0T713691&interrupted=true

    SvarSlett
  6. NEI! Bytt til 2. januar! Vi skal bare veare her 3 netter.. Ellers kommer vi til aa bruke altfor mye penger. Haaper du greier det fint, ellers faar du si ifra..

    SvarSlett
  7. Hei! Litt problemer. Se sms. Dad

    SvarSlett