tirsdag 30. desember 2008

Hong Kong here we come!

Vi landet i Hong kong til 17 grader og overskyet ver, kl 19:10.. Vi fikk vekslet de siste pengene vi hadde fra kina om til Hong Kong Dollar, spute om pris paa flybillett til Hanoi og skaffet oss et kart over Byen for vi tok toget videre inn mot endestasjon Central Hong kong. Vi hoppet inn i en taxi og spurte om han hadde noen ide om et billig Hotel/Hostel/Guesthouse vi kunne booke inn paa. Vi provde forst YMCA hotel, men dette ble litt dyrt. Vi kjorte da videre til causeway bay hvor vi fant et billigere og greit Guesthouse. Taxi sjoforen fortalte, som alle andre, at Hong Kong er dyrt. Kristian klarte ikke og slaa seg til ro, foer han hadde utforsket litt av byen. Ingeborg var litt daarlig, saa hu slo seg til ro istede.

I dag braavaaknet vi av at noen banket paa doeren vaar. De ropte: Hong Kong police! open up! Vi hoppet opp og hev paa oss kler mens vi lurte paa hva dette kunne vere. Naar vi opnet stakk det et hode inn som sa at han bare lette etter en Canadisk jente. Da sto vi opp og tok en tur i byen.

*** Happy New Year folkens!!!! ***

5 kommentarer:

  1. Hei igjen! Godt nyttår til dere! Ja skremmende med politi i en fremmed by! Godt det ikke var noe farlig. Skal dere fly til Hanoi? Trodde dere skulle loffe dit? Men forstår at det ikke er lett når folk ikke kan engelsk, togkøene er udisiplinerte og folk har spisse albuer. Hong Kong er en uendelig stor by med masse spennende. Dere får nok en fin opplevelse her også om det er litt dyrt. Det blir kjekt å oppleve nyttår i Hong Kong! Hanoi er også spennende, men annerledes. Der er husene lave og det er mye billigere. Se opp for alle de millionene av mopeder som freser rundt i gatene der! Husk enveiskjøring er ikke det samme som at det ikke kommer mopeder imot! Og mange av sjåførene i Vietnam går på anfetamin. Kos dere masse og husk å ta turen til gamle byn i Hanoi. Opplevelse!!! Ta gjerne en Rikschaw rundt i gamlebyn, men husk å prute på prisen. Her i Hanoi får dere endelig bruk for dopapiret du tok med deg Kristian. Tenker masse på dere og kommer til å være ekstra med dere i tankene nå når dere beveger dere inn i områder der jeg har vært! Opplever min egen Vietnamtur om igjen! Klem fra mamma og pappa

    SvarSlett
  2. Hei! Flybilletter er booket. Res nr etc er sendt pr sms. Nå er det vel nyttårsfeiring hos dere!? Snart skal vi også feire. Guttorm skal til Lene, Fredrik skal til Hallen sammen med Ada & co og vi skal til Anne Lise og Sverre. Nyttårsklem!! IJ og dad

    SvarSlett
  3. Godt nytt år! Tenker det var en spesiell opplevelse å være i Hong Kong nyttårsaften. Jammen fikk dere en litt sjokkartet opplevelse på morrakvisten da politiet kom. Håper dere har det bra og er i god form. Vi har hatt kjempekos nyttårstur til Uvdal på hytte med venner. Nydelig klart vær med snø og fantastisk stjernehimmel. Gikke en deilig skitur i går oppe på fjellet. Idag er vi i Hageveien hos Arnes. Skal hilse. ha det fint videre i Hong Kong!

    SvarSlett
  4. Godt nytt år!
    Dere får jammen oppleve saker og ting, misunner dere mye. Vi regner med at dere ser fram til litt varmere klima om ikke så lenge.
    Her har vi kost oss med ca -13 grader i luften, 38,5 grader i masasjebadet og brennede busker i Siljan. Kunne sikkert ha gitt noen tips angående wc, anfetamin og lumske troll i skogen, men skal la være... Kos dere masse og god tur videre!
    Skal hilse fra alle sijanfolkene, alle hjemmmefolkene og alle sogningane.

    SvarSlett
  5. Godt nytt år fra oss i Ulefoss. Vi følger med...

    SvarSlett