torsdag 1. januar 2009

Hanoi neste!

Aa feire nyttaarsaften i Hong Kong har veart som en drom! Vi hadde egentlig lite peilig paa hvor vi burde staa for aa faa best utsikt, men vi visste at det var 9 skyskrapere som skulle eksplodere i fyrverkeri paa slaget 12. Og dette kan vi skrive under paa at de gjorde! Etter en ett minuttcountdown spydde alle de 9 skyskraperne ut en haug med fyrverkeri som lyste opp hele himmelen! Helt ubeskrivelig!

Resten av oppholdet har vi utforsket baade Kowloon-sida og Hong Kong Island (der vi bor). Vi har benyttet oss mye av metroen som er et utrolig kjekt og billig fremkomstmiddel. Vi har blant annet gaatt paa verdens lengste rulletrapp (hele 800 meter), gaatt i store og velstelte parker midt inne blant skyskraperne, gaatt paa Avenue of Stars, gaatt i utallige kjopesentere fulle av alle slags merkebutikker, og gaatt i trange bakgater med billige, smaa butikker.
Men det storste har vel veart besoket paa The Peak. Siden det var 1. nyttaarsdag var det utrolig lang ko, saa paa andre forsoket stod vi en time i ko. Her tok vi en bane vi er sikre paa gikk 45 gr rett opp, saa vi var glade for aa faa sitteplass! Paa toppen var det et utkikkspunkt der vi fikk en ubeskrivlig og syyyk utsikt over hele Hong Kong! Det ble ikke tatt faa bilder der oppe nei!

Oppholdet i Hong Kong er snart over.. dessverre, for Hong Kong har veart en by som virkelig har fasinert oss. Men den passer ikke akkurat inn i en backpackers budsjett. Naa gaar turen videre til Hanoi. Vi lander der med fly kl 16.00, og husk naa at i Vietnam ligger vi bare 6 timer foran dere. Har veart vanskelig aa legge ut bilder pga at det ikke er noe sted aa sette inn usb. Saa regner med aa faa lagt ut flere bilder i Vietnam.

Ha det fint hjemme i gamlelandet saa lenge! =)

3 kommentarer:

  1. Høres kjempespennende ut! Kos dere og nyt livet! Klem fra pusen og oss 4 her.

    SvarSlett
  2. Høres fantastisk ut med nyttårsaften i Hong Kong. Det blir minner for livet... Nå blir det spennende å høre fra Vietnam. Ha det kos!

    SvarSlett
  3. Artig å følge med dere, blir bare så misunnelig...Ser av bildene at lua forsvinner og varmen kommer. Her er det motsatt, minus 11-12 og ikke snø, men fin skøyteis. kos dere fortsatt.

    SvarSlett