tirsdag 3. februar 2009

Dykkersertifikat! =)

Dykkersertifikatet er i boks!! =) Jippi!!! :D Dykking er dødsrått!!

Det dypeste dykket ble til 18 meter og da var vi nede i 40 minutter. Så mange spennende fisk og planter! Hadde en kjempeflink svensk instruktør..

Planen videre er å dra til Burma på visarun den 5. jan og stikkee derfra til Koh Phangan, som er en øy rett nedenfor Koh Tao. Her blir vi i et par netter før vi tar buss til Krabi.

5 kommentarer:

  1. Gratulerer med dykkersertifikat! Flott! Er nesten misunnelig... Har jo snorklet over korallrevene i Thailand og sett noe av det vakre der nede. Kan levende forestille meg at det har vært en opplevelse å dykke der! Da må dere har lykke til på visatur og neste øyhopping. Arne hilser også. Ha det kos!

    SvarSlett
  2. Gratulerer med Dykkersertifikat! Dere er utrolig heldige som kan prioritere en slik tur over så lang tid. Nyt det! Så spennende med Burma da. Det er et uoppdaget og veldig annerledes land! Stakkars folk som bor der!Kos dere og nyt varmen, her er det kaldt ogg litt nysnø igjen i dag. Pappa hilser også! Klem klem

    SvarSlett
  3. Gratulere så mye med dykkersertifikat begge ! Det høres fantastisk ut . Kos dere den siste mnd.også. Til lykke med dagen din 08.02.vi tenker på dere, og skal følge med på bloggen. God klem fra oss i Skien...

    SvarSlett
  4. Grattis!
    Nyt Krabi og Ao Nang når dere kommer dit! Mange gode restauranter langs stranden rett ved der longtailbåtene går ut!
    Nyt!

    Anita

    SvarSlett
  5. Heisann Kristian, gratulerer med vel overstått bursdag på søndag. Spennende å følge med på alt det dere opplever. Denne turen blir et minne for livet for dere :-) Kos dere videre og pass godt på dere selv!

    SvarSlett