onsdag 7. januar 2009

Tut og Kjør i Hoi An

Etter 3 dagers cruise i Halong Bay og en natt i Hanoi har vi naa tatt et billig fly ned til Hoi An. Det var virkelig merkbart hvor mye luftfuktigheten steg bare fra Hanoi til Hoi An, men det er kjempefint her! Vi har booka inn paa et fint sted med badebasseng, bar og gratis internett for bare 5 USD per pers! Sykt billig!

Hoi An er en veldig liten men utrolig koselig og avslappet by. Den er vel kjent for sine skreddere som vi har besokt et ukjent antall ganger! Ellers er det veldig billig baade aa spise og drikke her. Siden Hoi An er veldig liten, var det lite trafikk her, saa vi leide en moped og kjorte til stranda og tok litt sightseeing rundt i Hoi An. Veldig artig!



Paa cruiset i Halong Bay ble vi kjent med folk fra baade Canada, USA, Australia, Frankrike og Vietnam. Utrolig koselige folk! Foerste dagen var vi i grotter baade over og under vann, og fikk se en nydelig kveldshimmel. Middagen var sjomat, saa vi var ikke veldig happy, men vi proevde da aa smake paa det meste! Saa sov vi over paa baaten, og dro paa en oy kalt Monkey Island dagen etter. Her var det fullt av ville aper som provde aa rappe lunsjen vaar og en liten hvit strand der vi fikk slappet av en stund. Saa var vi paa sykkeltur inn paa en annen oy og fikk et inntrykk av hvordan befolkningen utenfor byen lever. Denne natta sov vi paa oya Cat Ba. Et fint hotell med god utsikt over havna. Saa stakk vi paa en lokal bar der hele gruppa fikk en skikkelig god massasje av en av de innfodte.


Endelig har vi faatt lagt ut litt bilder, saa haaper dere faar et lite inntrykk av hvordan vi har det. Vi koser oss som bare det hvert fall!

7 kommentarer:

  1. Hei! Kjempemoro å følge med på hvordan dere har det, virker som dere har det helt topp! Er også veldig artig å se bildene dere har lagt ut, må gjerne legge ut flere når dere får tid;) Håper alt står bra til og at dere koser dere i Hoi An!

    Kan melde at det er sol(!) og plussgrader her i Glasgow. Bare så synd at jeg er nødt til å mure meg inne med eksamenslesing de neste ukene:P

    -Guttorm

    SvarSlett
  2. Sol og plussgrader i Hof også, men minus 1 i Eidsfoss i dag. Var jeg dere, ville jeg blitt i varmere strøk til det ble sommer i Norge ;o)

    SvarSlett
  3. Hei. Fint med nytt på bloggen igjen etter at dere vel har vært uten nett noen dager... Jammen får dere oppleve mye og treffe mange hyggelige folk. Dere får nyte det videre - og nå kommer dere ned i varmen også... Snøløs og solrik vinter her. Arne er på vedhogst idag og det blir visst pølsebål med store og små i skogen. Jeg drar til Helsinki på seminar fra i morgen. Take care og kos dere videre!

    SvarSlett
  4. Hei langveisfarende. Moro for oss her hjemme i gamlelandet å følge dere på bloggen deres. Det ser ut til at dere får mange spennende dager. Vi ønsker dere god tur videre i varme strøk, så får vi ta oss av vinteren så lenge.... Alle gode ønsker for ferden videre fra store og små i fam Lindseth Pettersen.

    SvarSlett
  5. Det høres ikke gærn't ut det dere er ute på , nei....men kan ikke måle seg med vinter i Norge med kjempeflott måneskinn!!! Eller...?
    Nå tar jeg meg en nattlig topptur, men skal sende noen medlidende tanker til dere der "nede" i varmen. Litt morsomt å tenke på at vi har den samme månen i alle fall. Kos dere videre, Ingeborg og Kristian! Skal sikkert hilse fra alle fire gutta mine. :-)

    SvarSlett
  6. Hei på dere!
    En føler jo nesten at en er på reise selv når en leser bloggen deres. Flinke dere er til å skrive, og moro å se at det nå også er kommet ut bilder på siden. Høres ut som dere opplever en masse hver dag, nyt det mens dere kan!
    Her hjemme sitter jeg å teller ned dager til Thailand. Satt å så på bilder her om dage fra det stedet vi skal. Gleder meg masse og kanskje vi er heldige og sees der! Hadde vært moro! Kos dere videre så snakkas vi!
    klem lena

    SvarSlett
  7. Hei!
    Så spennende bilder!dere opplever masse ser vi.
    Gøy for oss å være med på reisen.
    Her er det mildt og sol.
    Knut er i skogen og rydder.
    Onkel Åge har geburtsdag i dag,så vi tar en tur dit i kveld.
    Ha det fortsatt bra,med topp opplevelser!
    Klem

    SvarSlett